SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.

  • SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.

    Kaina 26  su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.

    Vieno butelio tūris – 750 ml.

     

     „Single Tea Kombucha“ – ypatingas „Tealure“ įkūrėjo Ernesto kūrinys. Tai riboto leidimo kombučios serija iš retų, šviežių, tiesiai iš smulkių ūkių atkeliavusių arbatų.

     

    Laikyti šaltai!

  • 2023 m. II ketvirčio kalendorius:
     

    Kombučia #1

    Summer White. Labai subtili kombučia, fermentuota iš arbatos, kuri buvo pagaminta iš viršutinio lapelio su pumpuru, kurie surinkti vėlyvo rudens rytmečiais. Arbata delikati, šviesios spalvos su šviežios šlapios žolės aromatu. Skonis salstelėjęs, gėliškas, su žolės užuomina.


    Kombučia #2

    Competition Dong Ding Oolong. Ši sodriausia šios partijos Kombučia iš abejingų nepaliekančios Taivanietiškos Dong Ding arbatos su giliu vaisišku ir keptų riešutų skoniu. 

    Kombučia #3

    Lao Green Puerh. Mes pasirinkome mūsų pačių kuprinėje iš Laoso parskraidintą Puerh arbatą, pagamintą iš 400 metų skaičiuojančių arbatmedžių, kuri yra įsimintina dėl savo pikantiško skonio, subalansuoto kartu su gaiviais žemiškais niuansais.  


    Vieno butelio tūris – 750 ml.
    Dėžę sudaro – 3 vnt.
    Laikyti šaltai!

     

    SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.


    Nuolatos tiesiogiai iš atokiausių arbatos ūkių mus pasiekiančios šviežios, ypatingo skonio arbatos savo savybėmis papildo skirtingus metų laikus. Taip pat kuria nuotaiką ir sujungia Jus su meistrais, kurie pagamino šias arbatas savo mažuose ūkiuose. Keturis kartus per metus iš šių arbatų fermentuojame riboto leidimo išskirtinio skonio kombučią, atrinkdami tris skirtingo skonio kombučios variantus Jūsų išskirtinėms progoms.

    Single tea kombučia linija nėra maišoma su žolelėmis, vaisiais ar prieskoniais, nes kiekviena mūsų pasirinkta arbata turi unikalų skonį ir stilių, atspindi arbatos kilmę, derlių ir ūkininkų gamybos metodą. Arbatos auginimo ir gamybos procese atsirandantys skonio niuansai dar labiau išryškėja kombučios gamybos procese, mūsų gaminamam gėrimui suteikdami dar unikalesnį skonį.

    Pirmoji šios kombučios fermentacija visada atliekama stikliniuose induose, o antroji fermentacija – šampano buteliuose, kur kontroliuojamas brandinimo procesas sukuria dar subtilesnius skonio niuansus. Kadangi naudojame retas, nedideliais kiekiais gautas arbatas, šios serijos kombučios yra riboto leidimo ir yra parduodamos tol, kol baigiasi atsargos. Kiekvieną ketvirtį ankstesnė linija nutraukiama ir išleidžiami trys nauji skoniai, todėl kiekvienas leidimas yra unikalus ir vienetinis.

    Daugiau asortimento rasite čia: Kombučia