SINGLE TEA KOMBUČIA IR ARBATŲ DĖŽĖ 3 vnt

  • SINGLE TEA KOMBUČIA IR ARBATŲ DĖŽĖ 3 vnt

    Kaina 59  su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.

    „Single Tea Kombucha ir Arbatų Dėžė“ – riboto leidimo kombučios serija iš retų, šviežių, tiesiai iš smulkių ūkių atkeliavusių arbatų. Šį kombučių rinkinį taip pat papildo rūšinių arbatų rinkinys, kurios buvo panaudotos gaminant šią kombučios partiją.

    Vieno butelio tūris - 750ml

    Vienos pakuotės svoris - 50g

    Kombučią laikyti šaltai!

  • „Single Tea Kombucha“ – tai tobulai subalansuotas vienos arbatos fermentacijos procesas, leidžiantis atsiskleisti jos natūraliam charakteriui. Kiekvienos arbatos skonis– unikalus, nuo subtilių gėlių natų iki intensyvių žemiškų tonų, išgaunamų iš aukščiausios kokybės arbatos lapelių.

    Natūrali, nepasterizuota kombučia ir aukščiausios kokybės arbatų rinkinys, siūlantis kelionę per drąsius skonius ir rafinuotus aromatus. Idealiai tinka tiems, kurie vertina nearomatizuotą arbatą ir subtilią kombučią, kurios skonis išgaunamas iš vienintelio ingrediento - rūšinės arbatos.

    Rūšinių arbatų rinkinys, kuris papildo šią patirtį, suteikia galimybę išbandyti arbatos skonį tiek natūralioje, tiek fermentuotoje formoje. Tai puikus derinys arbatos mylėtojams, siekiantiems atrasti skonio subtilybes ir pajusti, kaip fermentacija ir brandinimas praturtina kiekvieną arbatą.
      

    2024 m. IV ketvirčio kalendorius:
     

    Kombučia ir arbata #1

    Bao Hong Dragonwell. Woke skrudinta arbata, kuri pasižymi vienu išraiškingiausių žaliųjų arbatos aromatų, turinčių gaivų, šiek tiek saldų ir maloniai skrudintą skonį. Pagaminta tik iš jauniausių, pavasarį prasiskleidusiu arbatos krūmo viršūnėlių kurios autentiškai skrudinamos malkų ugnimi įkaitintame woke, kad Longjing arbata išlaikytų gaivumą ir originalų šios arbatos aromatą.

    Kombučia ir arbata #2

    Phou San Puerh. Žaliojo tipo Pu Erh arbata iš Phongsaly regiono, Laose, kurios gamyba ypatinga tuo, kad Phunoy žmonės rankomis renka arbatžoles iš 6 metrų aukščio arbatmedžių. Skinant lapelius tokiu būdu, per dieną galima priskinti tris - keturis kilogramus lapelių, iš kurių po džiovinimo gaunamas tik vienas kilogramas arbatos. Tokių arbatmedžių ypatumas - jų didelė šaknų sistema, kuri įauga giliau į mineralų turtingą dirvožemį, nei bet kuri kita arbatmedžio rūšis. Dėl šios priežasties arbatos iš šių sumedėjusių arbatmedžių yra labai kompleksiško ir ilgai išliekančio skonio

    Kombučia ir arbata #3

    Dark Puerh. Brandinta Kinijos aukštikalnių Pu-erh arbata, kurios skonyje juntami žemiški, medžių ir prieskonių niuansai.  


    Vieno butelio tūris – 750 ml.
    Dėžę sudaro – po 3 vnt. kombučios ir arbatos
    Laikyti šaltai!

    Nuolat tiesiogiai iš atokiausių arbatos ūkių mus pasiekiančios šviežios ypatingo skonio arbatos savo savybėmis papildo skirtingus metų laikus. Taip pat kuria nuotaiką ir sujungia Jus su meistrais, kurie pagamino šias arbatas savo mažuose ūkiuose. Keturis kartus per metus iš šių arbatų fermentuojame riboto leidimo išskirtinio skonio kombučią, atrinkdami tris skirtingo skonio kombučios variantus Jūsų išskirtinėms progoms.

    Single tea kombučia linija nėra maišoma su žolelėmis, vaisiais ar prieskoniais, nes kiekviena mūsų pasirinkta arbata turi unikalų skonį ir stilių, atspindi arbatos kilmę, derlių ir ūkininkų gamybos metodą. Arbatos auginimo ir gamybos procese atsirandantys skonio niuansai dar labiau išryškėja kombučios gamybos procese, mūsų gaminamam gėrimui suteikdami dar unikalesnį skonį.

    Pirmoji šios kombučios fermentacija visada atliekama stikliniuose induose, o antroji fermentacija – šampano buteliuose, kur kontroliuojamas brandinimo procesas sukuria dar subtilesnius skonio niuansus. Kadangi naudojame retas, nedideliais kiekiais gautas arbatas, šios serijos kombučia yra riboto leidimo ir yra parduodama tol, kol baigiasi atsargos. Kiekvieną ketvirtį ankstesnė linija nutraukiama ir išleidžiami trys nauji skoniai, todėl kiekvienas leidimas yra unikalus ir vienetinis.

    Daugiau asortimento rasite čia: Kombučia